L’Ajuntament de Penàguila organitza la I Fira del 9 d’Octubre, en la qual hi haurà una àmplia presència d’activitats per a públic infantil, al costat de la fira de productes de la terra.

A la vespra de la I Fira del 9 d’Octubre, tindrà lloc a les 16:00 hores, al pati de les escoles, un taller de pintura mural, en el qual comptarem amb la col·laboració de Paqui Colomina.

El diumenge 9 d’Octubre, inaugurarem la fira a ritme dolçaina i tabal a les 10:00 hores, obrint pas als comerciants de melmelades, formatges, vi de la terra, confecció o embotits. A les 11:30 hores des de la plaça de l’Església, recorrerà els carrers de Penàguila el teatre infantil “Xé quin circ!”, sent els protagonistes els xiquets, pallassos, malabaristes i xanquers. Com a colofó del matí, a les 13:00h el Grup de Danses La Baronia de Planes ens oferirà a la plaça de l’Església una mostra de balls tradicionals.

A la vesprada, seguirà la festa amb la fira d’unflables a les 16:00 hores al pati de les escoles, tot seguit tindrà lloc la presentació del poemari “LA DANZA DE LAS MARIPOSAS” de David Tortosa a les 18:00 hores al Museu de l’Oli.

Quedeu tots convidats a la I Fira del 9 d’Octubre!

Descargar (PDF, 768KB)